Foto-Aktie

Carnavalsfoto’s gemaakt? Deel ze met ons!

Jouw carnavalsfoto’s verdienen meer aandacht dan ze alleen te bewaren op je telefoon of camera. Daarom ontvangen we graag je mooiste foto’s van carnaval in Dend.

Dus foto’s van de optocht, de kindermiddag of het Prinsenbal, maar ook van het bouwen aan de wagen of het maken van de kostuums voor de optocht….het mag allemaal, als het maar met carnaval in Dend te maken heeft.

De mooiste foto’s worden gepubliceerd op onze websites/social media. Maar het is sowieso gaaf om je foto’s te delen met alle Rotten en Rottinnen. Dus stuur in die foto’s:

Per e-mail:                    cvdeplattevonder@gmail.com

Via WhatsApp:               06-46471073

Wat valt er te winnen? Nou, sowieso wordt de winnende foto gepubliceerd in de volgende carnavalskrant. De winnende inzender ontvangt bovendien een leuke verrassing.

De winnaar van de foto-actie wordt bekend gemaakt na de Algemene Vergadering in het voorjaar. De bepaling van de winnende foto gaat als volgt:

Uit de ontvangen foto’s wordt een selectie gemaakt, die wordt gepubliceerd op de Social Media-kanalen van CV De Plattevonder. De winnende foto is die foto met de meeste reacties, likes en deelacties. Reacties via e-mail worden ook meegeteld.

Voorwaarden:

  • Door het inzenden van je foto’s geef je toestemming aan CV De Plattevonder om de foto’s met de naam van de inzender en met zorg te publiceren.
  • Eventueel kun je je foto’s sturen via WeTransfer (per e-mail)
  • De actie geldt alleen voor digitale foto’s over carnaval in Someren-Eind
  • Inzenden kan tot en met de vrijdag na carnaval.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Tot ziens!

CV De Plattevonder

Sponsoren