PRINS SJEF d’n 1e EN PRINSES RIANNE OOK IN CARNAVALSSEIZOEN 2022-2023 PRINSENPAAR VAN CARNAVALS-VERENIGING DE PLATTEVONDER

20 januari 2022

Na een fantastische onthulling in november afgelopen jaar waren we helemaal klaar voor een prachtig jubileumjaar met een super jubileumprogramma.

Maar jammer genoeg kwamen al snel striktere Corona-maatregelen, die nog steeds gelden en helaas is ook vandaag de dag het perspectief op versoepeling nog steeds onzeker.

Dit alles heeft een groot effect gehad op ons carnavalsseizoen en ook ons Prinsenpaar heeft daardoor niet de mooie periode vanaf november kunnen genieten die we wel vooraf hadden bedacht.

Om die reden is de keuze gemaakt dat prins Sjef d’n 1e en prinses Rianne ook volgend seizoen onze hoogheden zullen zijn. Een keuze waar wij als vereniging heel blij mee zijn.

 

Dus ons glas is nog altijd halfvol! Hou die hendjes maar de lucht in, zet je paard in de gang, de sanseveria voor het raam en doe een atje voor de sfeer want: Roed, geel of greun. Op de Plattevonder is tijdens carnaval altijd wat te doen!

 

We zullen doorgaan, want niet samen dat is apart…

 

Sponsoren