Prins en gevolg

Prins Rowan 1e & Prinses Joëlle

Rowan Leenen is samen met zijn Prinses Joëlle van den Eijnde het 66e prinsenpaar van Carnavalsvereniging De Plattevonder.
Prins Rowan is 26 jaar jong en zoon van Henri Leenen en Hetty Köster. Hij werkt bij OTC Someren, hier verzorgt hij verschillende veiligheidscursussen. Hij voetbalt graag en heeft een seizoenskaart bij PSV. Sinds een aantal jaar is hij ook vrijwillig brandweerman bij korps Someren.
De prins heeft gewoond in Zummere maar z’n hartje ligt in D’end. Onder andere omdat zijn vrienden daar vandaan komen, met die vrienden bouwt hij ook fanatiek aan de carnavalswagen bij cv De Plak!
Rond de bouwvakvakantie is hij te vinden op het Zum Schluss terrein, waar hij graag mee helpt aan de op- en afbouw van het podium.
De Prinses is een echte D’endse! Prinses Joëlle is 23 jaar, geboren en getogen in Someren-Eind op de Nieuwendijk. Dochter van Ex-prins John en ex-prinses Helga (2015) en zus van Demi, Lissy en Davy van den Eijnde.
In het dagelijks leven werkt ze bij Zorgboerderij Onder Ons in Someren. En in haar vrije tijd rijdt ze rond met haar foodcaravan ‘Eggsperience’ of gaat ze drankjes doen met haar vriendinnen!
De lijfspreuk van Prins Rowan d’n Uurste luidt:

“Wij stonden wel ‘ns voor hetere vuren, dit carnavalsjaar kan ons niet lang zat duren! Alaaf!”

Raad van 11 en hun partners

Vorst Ruud en Vorstin Dieuwer

Sponsoren